Vaatturiliike Sauman kevään mittapäivät järjestetään 27.2. - 16.3. Totuttuun tapaan kaikki tällä aikavälillä tilatut mittatilaustuotteet 20% alennuksella.

Tänä keväänä mittapäivien ajan on mahdollisuus tilata myös Drake´sin made-to-order paitoja ja solmioita. Toisinsanoen nyt voit kustomoida itsellesi Drake´sin paidan haluamastasi kankaasta ja valitsemillasi yksityiskohdilla. Kangasvalikoimaan kuuluu Drake´s peruskankaiden lisäksi Thomas Masonin tilauskangasvalikoima. Yksityiskohdista on valittavissa mm. kauluksen malli, mansetti, nimikointi jne. Myös mto-solmioissa voit valita mieleisesi kankaan ja rakenteen, pituutta, leveyttä ja nimikirjaimia unohtamatta.

Selvyyden nimissä todettakoon että Made-to-order paita ei ole sama kuin made-to-measure, eli mittapaita. Mittapaidassa voi vaikuttaa lähes kaikkiin mittoihin, mutta made-to-order paidassa vain muutamiin mittoihin. Paidan "runko" määräytyy valitun mallin mukaan, regular fit tai slim fit. Kauluksen koko sekä helman ja hihan pituus on säädettävissä. Homman juju on siis säilyttää tyypillinen Drake´s look, mutta juuri omaan makuun sopivilla mausteilla.

Toimimme mittapäivienkin aikana pääsääntöisesti ilman ajanvarausta. Jos kuitenkin haluat varata ajan ennalta, olethan yhteydessä mieluusti puhelimitse.