Puvuntakki tuetaan yleensä joko liimaliinalla tai irtoliinalla. Irtoliinarakenne on ehdottomasti laadukkain tapa. Tässä menetelmässä tukiliina kiinnitetään varsinaiseen pukukankaaseen ompeleiden avulla, kun liimaliina sen sijaan nimensä mukaisesti liimataan kiinni kankaaseen. Liimaliina jäykistää puvun rakennetta eikä ole yhtä pitkäikäinen kuin irtoliinarakenne. Oikeaoppiseti valmistettu ja kiinnitetty irtoliina puolestaan antaa takille pehmeän mutta ryhdikkään tuen ja kestää käytännössä ikuisesti. Vähintäänkin yhtä kauan kuin itse puku.
Irtoliina on valmistettu villasta tai puuvillasta sekä hevosenhäntäjouhista. Valmiissa puvussa se ei normaalisti ole näkyvissä. AInoaastaan täysin vuorettomassa puvussa pääseee kurkistamaan liinarakennetta laitavaatteen reunan alta. Pyydä räätäliäsi näyttämään liinoitusmateriaaleja. Hän varmasti valottaa asiaa mielellään ja kun itse pääsee hypistelemään villaliinaa ja jouhiliinaa, on koko asia huomattavasti helpompi ymmärtää.
Yläkuvassa on kolme erilaista liinamateriaalia. Vasemmalla on kevyt versio villaliinasta. Se on kaikkein suosituin nykyäpäivänä, sillä useimmat asiakkaat toivovat takilta keveyttä ja mukavuutta. Keskellä on hiema raskaampi liina, joka on erinomainen jos pukuun halutaan voimakas tuki ja erityisen ryhdikäs tuntu. Oikeanpuoleisin materiaali on hevosenjouhiliinaa. Alakuvassa näkyy selvästi, kuinka jouhet pistävät ulos tukikankaan reunasta. Ne tuleekin kiinnittää huolella liinoutusta valmistettaessa, jotta ne eivät pistä asiakasta ikävästi valmiin puvun vuorin läpi.
Parasta irtoliinarakenteisessa puvussa on, että se paranee käytössä. Se mukautuu käyttäjänsä päälle ajan mittaan hieman samaan tapaan kuin laadukas kenkä muotoutuu jalkaan.