Mittapuku

MIttapuvulla tarkoitetaan asiakkaan omien mittojen mukaan tehtyä tehdasvalmisteista pukua. Mittapuku on täysiverinen tilausvaate ja asiakas voikin päättää kaiken kankaasta ja mallista aina pienimpiin yksityiskohtiin asti. Tuote saapuu tehtaalta täysin valmiina 4-6 viikossa. Jos tarvetta pienille muutoskille kuitenkin vielä ilmenee, teemme ne omassa verstaassamme muutamassa päivässä.

Kauttamme tilatut mittapuvut valmistetaan lähes poikkeuksetta irtoliina eli full canvas- rakenteella. Tämä tarkoittaa että vaatteen tuentaan ei käytetä liimattua tukikangasta. Näin ollen puvun istuvuus ja käyttömukavuus ovat vertaansa vailla.

Mittapukumme full canvas- rakenteella maksavat alkaen 1100€. Eniten hintaan vaikuttaa valittu kangas, yksityiskohdat eivät niinkään. Suurin osa myymistämme mittapuvuista maksavat 1200€-1500€.

Muutamia esimerkkihintoja.

2 osainen puku alkaen 1200€

3 osainen puku alkaen 1500€

Irtotakki alkaen 900€

Irtohousut alkaen 350€

Mittapaita alkaen 240€

Päällystakit alkaen noin 1000€


Mittapaita

Mittatilauspaita on asiakkaan mittojen mukaan tehtaassa valmistettu paita.Asiakkaalla on mahdollisuus valita kaikki kankaasta ja mallista alkaen. Mittapaitamme maksavat alkaen noin 240€.