Tämän kauden uutuutena valikoimiimme tulee mittatilauksena valmistettavat chinot. Ja merkillepantavaa on, että kauttamme saa tilattua myös ns. kappalevärjättyjä chinoja. Tämä tarkoittaa että housut värjätään vasta valmiin , jolloin lopulliseen tuotteeseen saadaan pestyn vaatteen pehmeä tuntu ja ulkonäkö. 


Chinot ovat yksi jokaisen miehen vaatekaapin kulmakivistä. Ne ovat omiaan hieman epävirallisempiin tilaisuuksiin olitpa sitten töissä tai lomalla. Chinot luovat luontevan pohjan yhdistelmäasuille ja yhdistettynä laadukkaaseen irtotakkiin ne luovat täydellisen "smart casual" kokonaisuuden. Mittatilaustyönä valmistettuna ei myöskään tarvitse tinkiä istuvuudesta, olipa toiveissa sitten hieman korkeampi vyötärö tai vaikka extra tilaa reisille tuomaan mukavuutta.

Chinoissa kuten kaikissa mittatilaustuotteissa on olennaisen tärkeää laadukas materiaali. Mittatilaus chinojemme materiaalit tulevat Olimpias nimiseltä tuottajalta. Olimpias on johtava Eurooppalainen tekstiilituottaja ja erityisen tunnettu korkealuokkaisimmista puuvillaisista housukankaistaan. Heidän tuotantomenetelmänsä ovat nykyaikaisia ja ympäristöystävällisiä.